0 € 0.00
You have no items in your shopping cart.

A Life Extension Europe üdvözli Önt!

Kik vagyunk?

A Life Extension Europe a legkiválóbb minőségű táplálékkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok, liposzómák és hasonló termékek online forgalmazója az európai piacon. Európában kizárólagos forgalmazói vagyunk a Life Extension és Quicksilver Scientific termékeknek.

A legtöbb termékünk az Egyesült Államokban készül. Ezek a táplálékkiegészítők fejlesztésének 35 éves tapasztalatán alapulnak. Az európai piacon a legkiválóbb minőségű, legnagyobb tisztaságú és leghatásosabb termékek.


Több mint 500 termék az egészség minden területére

Az egészséges életmód minden területét lefedő több mint 500 táplálékkiegészítőnk, vitaminunk, ásványi anyagunk és liposzómánk mindegyike segít egészségesebbé válnia. Ha egy adott összetevőt keres, szeretne elérni valamilyen kitűzött egészségügyi célt, vagy csak elindult az egészségesebb életmód felé vezető úton, mi segíthetünk benne.

Ha segítségre van szüksége a megoldásaink és termékeink böngészésekor, vagy csak a weboldal használatával kapcsolatosan, forduljon hozzánk bizalommal.


Vásároljon biztonságosan

SSL PayPal Klarna GiroPay Sofort Visa MasterCard American Express

Modern SSL titkosítást alkalmazunk, ami garantálja, hogy fizetési információi biztonságban vannak. Partnereink közt megtalálhatók a világ legnagyobb online fizetési szolgáltatásai, például a Paypal, Klarna, GiroPay és Sofort. Természetesen Visa kártyákkal, MasterCarddal és AmericanExpress kártyával is fizethet.


Vásárlóink véleménye – TrustScore értékünk 9,2/10


A Life Extension Europe termékeinek alapelvei

Kizárólag a legkiválóbb minőségű, legjobb hatásosságú és legnagyobb tisztaságú táplálékkiegészítőket forgalmazzuk. Az üzleteinkben kapható összes termék szigorú normákat teljesít ezen három tényező kapcsán. Az alábbiakban bővebb tájékoztatást nyújtunk a Life Extension és Quicksilver Scientific termékek minőségi normáival kapcsolatosan.

Life Extension
 • Minőség: A Life Extension elnyerte az NSF International GMP (Good Manufacturing Practice - Jó gyártási gyakorlat) minősítését — ez egy független szervezet, amely gyártási és vizsgálati szabványokat határoz meg az egészségügy és környezetvédelem terén.
 • Tisztaság: A termékek a legjobb alapanyagokból készülnek, ezért tudjuk a legjobb táplálékkiegészítőket, vitaminokat, ásványi anyagokat és liposzómákat kínálni. Az alapanyagok feldolgozása kíméletesen történik a kémiai komplexitásuk megőrzése érdekében.
 • Hatásosság: A termékekben lévő táplálékkiegészítő összetevőket soha nem a költségek alapján választjuk. Az összetevők és adagolások pontosan követik a maximális hatékonyságra vonatkozó tudományos kutatások legsikeresebb eredményeit. Ez az jelenti, hogy mindig a legjobb hatásosságot kapja a pénzéért.
Quicksilver Scientific
 • Minőség: A Quicksilver Scientific kidolgozott egy egyedülálló, gyógyszerminőségű hatóanyag-leadási rendszert, az úgynevezett Quicksilver Delivery Systemet. A tápanyagok egyrétegű gömbökbe vannak bezárva, ami a legjobb minőségű anyagokból készül. Ezek a gömbök olyan kicsik, hogy képesek átjutni a vér-agy gáton, így közvetlenül a sejtekbe bejuttatni a tápanyagokat, valamint javítani a tápanyagok keringését a nyirokrendszerben az aktív összetevők jobb rendelkezésre állása érdekében a testben.
 • Tisztaság: A Quicksilver Scientific csak a lehető legkiválóbb összetevőket használja. Ezen túl a liposzómás gömbök nagy mennyiségben tartalmaznak foszfatidileket, ami kisebbé és stabilabbá teszi őket, mint a hagyományos liposzómákat. Ez lehetővé teszi a lehető legjobb tápanyagok zavartalan átjutását az emésztőrendszer kíméletlen környezetén anélkül, hogy a célba ért tápanyagok károsodnának.
 • Hatásosság: A legtöbb hagyományos liposzómás termék körülbelül 200-600 nm nagyságú részecskéket tartalmaz. Emiatt rosszul szívódnak fel. A Quicksilver Scientific liposzómás gömbjei 50-100 nm méretűek, amely megegyezik a gyógyszercégek által alkalmazott hatóanyag szállítás mérettartományával. A liposzómás hatóanyag szállítás garantálja a legkiválóbb tápanyagok optimális rendelkezésre állását, ami a hagyományos vitamin felszívódási arányoknál 5-10-szer nagyobb.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel több mint 500 táplálékkiegészítőnkkel, a szállítással, a MyRewards programmal vagy bármi mással kapcsolatosan, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére. Ha most ismerkedik termékeinkkel, ügyfélszolgálatunk munkatársai segítenek Önnek megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő táplálékkiegészítőket.

Ügyfélszolgálatunk munkatársai az alábbi nyelveken beszélnek: angol, német, francia, olasz, spanyol, dán, holland.

Számos országban ingyenesen hívhatja ügyfélszolgálatunkat.

E-mailjeit pedig az info@lefeurope.com címre várjuk.


Megrendelés

A szállítást a DHL és UPS végzi, mint megbízott partnerünk, és természetesen szállítunk Magyarország-ba.

Az oldalunkon a vásárlás az alábbi európai nyelveken lehetséges: angol, német, francia, olasz, spanyol.

Mindig ingyenes szállítás

A MyLEE Rewards fiókkal rendelkező vásárlóink részére, akik feliratkoztak hírlevelünkre, minden 39 €-t meghaladó megrendelés esetén INGYENES a szállítás.

A MyLEE Premier Access fiókkal rendelkező vásárlóink részére, akik feliratkoztak hírlevelünkre, minden megrendelés esetén INGYENES a szállítás.

 • Gyors szállítás

  A hétköznapokon Közép-Európai Idő szerint 14:00 előtt elküldött megrendeléseket még aznap postázzuk.

  Szállítási feltételeinkről itt olvashat bővebben.

 • Átalánydíjak

  Szállítási díjaink rögzítettek, és függetlenek a csomag méretétől vagy súlyától.

Mivel termékeink többsége az Egyesült Államokban készül, az uniós import minden költségét tartalmazzák az áraink. Ezért nincsenek rejtett költségek, amikor nálunk vásárol. 39 € fölött minden megrendelést INGYEN szállítunk, ha regisztrál egy ingyenes fiókot és feliratkozik hírlevelünkre.


Elégedettségi garanciánk Önre is érvényes

Célunk, hogy Ön elégedett legyen

Hiszünk az általunk forgalmazott táplálékkiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok és liposzómák mögött álló tudományban, mivel vásárlóink folyamatosan elképesztő eredményekről számolnak be, amit a segítségükkel elértek.

A legtöbb cégnél csak 30 napig lehet visszaküldeni a termékeket. Ha nálunk vásárol, a vásárlás dátumától számított 90 napig visszaküldheti a termékeket, amennyiben nem elégedett velük.

A vásárolt termékeket kicseréljük, vagy az értéküket jóváírjuk Önnek – ez a mi elégedettségi garanciánk Önnek.

Amennyiben sérült volt a csomag, nem a megrendelt terméket kapta, vagy bármi más probléma adódott a szállítmánnyal, forduljon hozzánk, és jóváírjuk a termékek értékét vagy kicseréljük azokat.

Ajax Loader

The product has been added to your cart

x

Product name goes here
Item # In stock

Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0.00


Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0.00

View cart

« Continue shopping

Newsletter Subscribe
You are almost there ...
Please verify your sign-up to our newsletter by clicking the link in the email you just received from us.