0 € 0,00
You have no items in your shopping cart.
finland landing-page

Tervetuloa Life Extension Europeen

Keitä me olemme

Life Extension Europe on verkkokauppa, josta löydät Euroopan lisäravinnemarkkinoiden korkealaatuisimmat lisäravinteet, vitamiinit, mineraalit ja liposomit. Olemme Life Extension- ja Quicksilver Scientific -tuotteiden yksinoikeudella toimiva jälleenmyyjä Euroopassa.

Valtaosa tuotteistamme valmistetaan Yhdysvalloissa. Meillä on yli 35 vuoden kokemus lisäravinteiden kehittämisestä. Tuotteemme ovat Euroopan markkinoiden korkealaatuisimpia, puhtaimpia ja tehokkaimpia.AsiakaskokemuksiaOstoksillasi on tyytyväisyystakuu

Tavoitteenamme on asiakastyytyväisyys

Uskomme myymiemme lisäravinteiden, vitamiinien, mineraalien ja liposomien taustalla olevaan tieteeseen, koska asiakkaat kertovat meille tuotteidemme uskomattomista tuloksista.

Useimmilla kaupoilla on vain 30 päivän palautusoikeus. Meillä voit palauttaa ostoksesi 90 päivän kuluessa ostosta, jos et ole tyytyväinen ostokseesi.

Vaihdamme tuotteen toiseen tai hyvitämme maksamasi summan – tämä on meidän tyytyväisyystakuumme. Jos tuote on vaurioitunut, olet saanut väärän tuotteen tai jos toimituksessa on jotain muuta vikaa, soita meille, niin hyvitämme maksamasi summan tai vaihdamme tuotteen.

satis

Yli 500 tuotetta kattaa kaikki terveyden osa-alueet

Meillä on yli 500 lisäravinnetta, vitamiinia, mineraalia ja liposomia, jotka kattavat terveyden kaikki osa-alueet ja auttavat sinua kohentamaan terveyttäsi. Jos etsit tiettyä ainesosaa, haluat saavuttaa terveyttäsi koskevan tavoitteen tai jos olet vasta aloittamassa matkaasi kohti terveellisempää elämäntapaa, autamme sinua mielellämme.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua ratkaisujemme ja tuotteidemme kanssa, tai jos tarvitset vain apua verkkokauppamme kanssa.


Turvallista ostamista

Käytämme edistyksellistä SSL-salausta, joka takaa maksutietojesi tietoturvan. Kumppaneinamme on maailman suurimpia verkkomaksupalveluja, kuten Paypal, Klarna, GiroPay ja Sofort. Voit luonnollisesti maksaa myös Visa-, MasterCard- ja AmericanExpress -korteilla.


Life Extension Europen tuotteiden taustalla olevat periaatteet

Myymme ainoastaan lisäravinteita, jotka ovat korkealaatuisia, tehokkaita ja puhtaita. Jokainen kaupassamme oleva tuote täyttää tiukat standardimme näiden kolmen tekijän suhteen. Alla voit lukea lisää Life Extensionin® ja Quicksilver Scientificin® laatustandardeista.  • Laatu: Life Extensionilla® on NSF Internationalin myöntämä NFS-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice, hyvä tuotantotapa). NSF International on riippumaton organisaatio, joka määrittelee terveydenhoito- ja ympäristöalan tuotantotapa- ja testausstandardeja.

  • Puhtaus: Käytämme vain parhaita raaka-aineita, joista voimme valmistaa sinulle parhaita ravintolisiä, vitamiineja, mineraaleja ja liposomeja. Kaikki raaka-aineet käsitellään huolella kemiallinen koostumus säilyttäen.

  • Teho: Tuotteidemme raaka-ainehankinta ei koskaan perustu alhaisimpaan hintaan. Ainesosat ja annostukset määritellään huolellisesti niin, että ne heijastelevat tieteellisten tutkimusten tuloksia ja ovat mahdollisimman tehokkaita. Tämä tarkoittaa sitä, että saat rahojesi vastineeksi aina suurimman ravitsemuksellisen tehon.


  • Laatu:Quicksilver Scientific® on kehittänyt ainoalaatuisen, farmaseuttisen tason kuljetusjärjestelmän nimeltään The Quicksilver Delivery Systems. Ravinteet on pakattu yksiseinäisiin, parhaista raaka-aineista valmistettuihin helmiin. Nämä helmet ovat niin pieniä, että ne voivat kulkea veri-aivoesteen läpi, toimittaa ravinteita suoraan soluihin ja edistää ravinteiden kulkua imusuonistossa tehden aktiiviset aineosat paremmin saataville kehossa.

  • Puhtaus:Quicksilver Scientific® käyttää vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Lisäksi liposomipalloissa on runsaasti fosfatidyyliä, mikä tekee niistä pienempiä, tiheämmin jakautuneita ja vakaampia muihin perinteisiin liposomin muotoihin verrattuna. Tämä ansiosta parhaat mahdolliset ravinteet pääsevät kulkeutumaan ankaran ruuansulatusympäristön läpi häiriöttä ilman, että ravinteille aiheutuu vahinkoa.

  • Teho: Useimpien perinteisten liposomituotteiden hiukkaset ovat kooltaan noin 200–600 nm. Tämä johtaa heikkoon imeytymiseen. Quicksilver Scientificin® liposomihelmet ovat kooltaan 50–100 nm, mikä vastaa lääkevalmistajien käyttämää kokoluokkaa ravinteiden kuljetuksessa. Liposomikuljetus takaa parasta laatua olevien ravinteiden optimaalisen saatavuuden, joka on viidestä kymmeneen kertaa perinteisiä vitamiinien imeytymissuhteita suurempi.

Asiakaspalvelumme on sinua varten

Mikäli sinulla on kysyttävää yli 500 lisäravinteestamme, toimituksesta, MyRewards -ohjelmastamme tai muusta asiasta, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Jos tuotteemme ovat sinulle uusia, asiakaspalvelijamme voivat myös auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ravintolisät.

Asiakaspalvelijamme puhuvat seuraavia kieliä: englanti, saksa, ranska, italia, espanja, tanska, hollanti ja puola. Asiakaspalvelumme tavoittaa useissa maissa ilmaisesta puhelinnumerosta.

Tai sähköpostitse osoitteesta info@lefeurope.com


Shipment_logos

Tilauspalvelu

Toimituksissa yhteistyökumppaneitamme ovat DHL ja UPS, ja toimitamme luonnollisesti tuotteet myös Suomeen. Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia seuraavilla kielillä: englanti, saksa, ranska, italia, espanja ja puola.

Nopea toimitusKaikki arkipäivinä klo 15 mennessä (Suomen aikaa) tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Lue lisää toimitusehdoistamme täältä.

Kiinteät toimituskulut Toimituskulut kuluttajille ovat kiinteät lähetyksen koosta tai painosta riippumatta.

Valtaosa tuotteistamme valmistetaan Yhdysvalloissa, joten kaikki EU:n tuontitullit sisältyvät hintoihin. Verkkokaupassamme ei siten tulee vastaan yllättäviä lisäkuluja. Saat myös ILMAISEN TOIMITUKSEN kaikkiin yli 39 €:n tilauksiin, kun luot ilmaisen asiakastilin ja tilaat uutiskirjeemme.


Ilmainen toimitus – aina

Asiakkaamme, joilla on MyLEE Rewards -tili ja jotka ovat tilanneet uutiskirjeemme, saavat kaikki yli 39 €:n tilaukset ILMAN TOIMITUSKULUJA.

Asiakkaamme, joilla on MyLEE Premier Access -tili ja jotka ovat tilanneet uutiskirjeemme, saavat kaikki tilaukset ILMAN TOIMITUSKULUJA.

KIRJOITA UUTISKIRJOIHIN


Kiitos käynnistäsi Life Extension Europessa ja tervetuloa uudelleen!

- Life Extension Europen tiimi

x
Ajax Loader

The product has been added to your cart

x

Item # In stock

Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0,00


Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0,00

View cart

« Continue shopping

Newsletter Subscribe
Thank you!
You have now successfully subscribed to our newsletter.