0 € 0,00
You have no items in your shopping cart.
Nederlands landing-page

Welkom bij Life Extension Europe

Over ons

Life Extension Europe is uw online leverancier van de meest kwaliteitsvolle supplementen, vitamines, mineralen, liposomen en veel meer op de Europese markt van de voedingssupplementen. Wij zijn de exclusieve verdeler van producten van Life Extension en Quicksilver Scientific in Europa.

De meeste van onze producten worden in de Verenigde Staten gemaakt. Ze worden gemaakt op basis van een 35 jaar lange ervaring in de ontwikkeling van voedingssupplementen. Ze zijn van de beste kwaliteit, zuiverheid en kracht op de Europese markt.Getuigenissen van onze klantenU wordt gedekt door onze tevredenheidsgarantie

Wij streven naar uw tevredenheid

Wij geloven in de wetenschap achter de voedingssupplementen, vitamines, mineralen en liposomen die wij verdelen aangezien onze klanten ons blijven vertellen over de geweldige resultaten die ze behalen.

De meeste bedrijven staan slechts een retourrecht van 30 dagen toe. Als u bij ons winkelt kunt u uw aankopen tot 90 dagen na aankoopdatum retourneren als u niet tevreden bent over uw aankoop.

Wij zullen uw aankoop vervangen of uw account crediteren: dat is onze tevredenheidsgarantie. Als uw aankoop is beschadigd, als u de verkeerde bestelling hebt ontvangen of als er iets mis is met uw pakket, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw account crediteren of uw product vervangen.

satis

Meer dan 500 producten in de verschillende gezondheidsdomeinen

We bieden meer dan 500 voedingssupplementen, vitaminen, mineralen en liposomen aan in de verschillende gezondheidsdomeinen om u vandaag te helpen om uw gezondheid te verbeteren. We zijn er voor u als u op zoek bent naar een specifiek ingrediënt, een specifiek gezondheidsdoel wilt bereiken of wanneer u net begint met een gezondere levensstijl.

Aarzel niet om ons te bellen voor hulp bij het doorbladeren van de oplossingen en producten of wanneer u onze hulp nodig hebt bij het navigeren doorheen onze website.


Veilig winkelen

We gebruiken geavanceerde SSL-versleuteling om ervoor te zorgen dat uw betalingsinformatie veilig blijft. Onze partners behoren tot ’s werelds grootste online betalingsbedrijven zoals Paypal, Klarna, GiroPay en Sofort. Natuurlijk kunt u ook met Visa, MasterCard en AmericanExpress betalen.


De principes achter de producten van Life Extension Europe

We verdelen alleen supplementen van topkwaliteit, kracht en zuiverheid. Elk verkrijgbaar product in onze winkels voldoet aan strikte normen voor deze drie factoren. Hieronder vindt u meer informatie over de kwaliteitsnormen van Life Extension® en Quicksilver Scientific®.    • Kwaliteit:Life Extension® verkreeg de GMP-registratie (Good Manufacturing Practice) van NSF International, een onafhankelijke organisatie die productie- en testnormen vastlegt voor de openbare gezondheid en het milieu.

    • Zuiverheid: The products are sourced from the best raw materials so that we can provide you with the best nutritional supplements, vitamins, minerals, and liposomes. All raw materials are carefully processed to preserve chemical complexity.

  • Kracht: The supplement ingredients in the products are never chosen based on costs. The ingredients and dosages accurately replicate the most successful results obtained in scientific studies for maximum efficiency. This means that you always get the most nutritional potency for your money.


    • Kwaliteit:Quicksilver Scientific® heeft Quicksilver Delivery Systems ontwikkeld, een uniek afleveringssysteem dat vergelijkbaar is met levering van geneesmiddelen aan de apotheek. Voedingssupplementen worden ingekapseld in enkellagige capsules gemaakt van materiaal van topkwaliteit. Deze capsules zijn zo klein dat ze door bloed-hersenbarrière dringen en de voedingssupplementen meteen afleveren in de cellen. Op deze manier wordt de circulatie van de supplementen in het lymfensysteem bevordert waardoor de actieve bestanddelen beter beschikbaar zijn in het hele lichaam.

    • Zuiverheid:Quicksilver Scientific® gebruikt alleen de best mogelijke ingrediënten. Bovendien zijn de liposomale capsules rijk aan fosfatidyl waardoor ze kleiner zijn, beter worden gedistribueerd en stabieler zijn dat andere conventionele liposoomvormen. Hierdoor kan een ononderbroken aflevering van voedingssupplementen worden gewaarborgd in het moeilijke digestieve systeem zonder de afgeleverde voedingssupplementen te beschadigen.

  • Kracht:De meeste conventionele liposoomproducten bevatten deeltjes met een grootte van 200 tot 600 nm. Als gevolg hiervan worden ze moeilijk geabsorbeerd. Liposomale capsules van Quicksilver Scientific® zijn 50 tot 100 nm groot, wat ongeveer dezelfde grootte is van de voedingssupplementen afgeleverd door de farmaceutische bedrijven. De liposomale aflevering garandeert de optimale beschikbaarheid van de beste voedingssupplementen, wat vijf tot tien keer meer is dan de absorptieverhouding van conventionele vitaminen.

Onze Klantenservice staat voor u klaar

Als u vragen hebt over ons aanbod van meer dan 500 voedingssupplementen, de verzending, ons MyLEE Rewards-programma of over andere zaken, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Als u voor het eerst kennismaakt met onze producten kunnen de medewerkers van onze klantenservice u ook helpen in uw zoektocht naar de juiste voedingssupplementen voor u.

Onze medewerkers van de klantenservice spreken de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Deens en Nederlands. U kunt onze klantenservice in een aantal landen gratis bereiken.


Shipment_logos

Onze bestelservice

We maken gebruik van de koerierdiensten DHL en UPS. Natuurlijk leveren we in Nederlands. U kunt in een van de volgende Europese talen winkelen op onze website: Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. .

Snelle verzendingAlle bestellingen die op weekdagen voor 14:00 CET worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Meer informatie over onze verzendingsvoorwaarden vindt u hier.

Vaste bedragenAl onze verzendingskosten zijn vast, ongeacht de grootte of het gewicht van uw verzending.

Aangezien al onze producten in de Verenigde Staten worden gemaakt, zijn alle importbelastingen van de EU inbegrepen in onze prijzen. Zo zijn er geen verborgen kosten als u bij ons winkelt. U kunt al uw bestellingen boven de € 39,- GRATIS laten leveren door een gratis account aan te maken en u te abonneren op onze nieuwsbrief.


Gratis verzending - altijd

Klanten met een MyLEE Rewards-account en die zich abonneren op onze nieuwsbrief krijgen GRATIS verzending van alle bestellen voor een bedrag hoger dan € 39,-.

Klanten met en MyLEE Premier Access-account en die zich abonneren op onze nieuwsbrief krijgen alle bestellingen GRATIS toegestuurd.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF


Nogmaals welkom bij Life Extension Europe en bedankt voor uw bezoek!

- Uw Life Extension Europe-team

x
Ajax Loader

The product has been added to your cart

x

Item # In stock

Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0,00


Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0,00

View cart

« Continue shopping

Newsletter Subscribe
Thank you!
You have now successfully subscribed to our newsletter.