0 € 0,00
You have no items in your shopping cart.
sweden landing-page

Välkommen till Life Extension Europe

Vilka vi är

Life Extension Europe är din internetleverantör av högkvalitativa kosttillskott , vitaminer, mineraler, liposomer med mera på den europeiska marknaden för kosttillskott. Vi är exklusiv återförsäljare av Life Extensions och Quicksilver Scientifics produkter i Europa.

De flesta av våra produkter tillverkas i USA. De har mer än 35 års erfarenhet av utveckling av kosttillskott. De har den högsta kvaliteten, renheten och styrkan på den europeiska marknaden.Vad våra kunder tyckerDu omfattas av vår nöjdhetsgaranti

Nöjda kunder är vårt mål

Vi tror på vetenskapen bakom kosttillskotten, vitaminerna, mineralerna och liposomerna som vi säljer eftersom våra kunder kontinuerligt berättar för oss om de fantastiska resultaten de uppnått.

De flesta företag har endast 30 dagars returrätt. När du handlar hos oss kan du returnera ditt köp inom 90 dagar efter inköpsdatumet, om du inte är nöjd med ditt köp.

Vi kommer att ersätta ditt köp eller kreditera ditt konto – det är vår nöjdhetsgaranti vi erbjuder dig. Om din beställning är skadad, om du fått fel beställning eller om det finns något annat fel på ditt paket, ring oss så krediterar vi ditt konto eller ersätter produkten.

satis

Över 500 produkter som täcker alla hälsoområden

Vi har fler än 500 kosttillskott, vitaminer, mineraler och liposomer som täcker alla hälsoområden som alla kan hjälpa dig att förbättra din hälsa idag. Om du letar efter en särskild ingrediens, vill uppnå ett särskilt hälsomål eller om du bara vill påbörja din resa mot en hälsosammare livsstil, finns vi här för att hjälpa dig.

Tveka inte att ringa oss för att få hjälp att hitta rätt bland lösningarna och produkterna eller om du bara behöver hjälp att hitta rätt på hemsidan.


Handla säkert

Vi använder den senaste SSL-krypteringen för att säkerställa att din betalningsinformation är säker. Våra partner omfattar några av världens största hanterare av internetbetalningar som Paypal, Klarna, GiroPay och Sofort. Du kan självklart också betala med Visa-kort, MasterCard och AmericanExpress.


Principerna bakom Life Extension Europes produkter

Vi säljer endast tillskott av högsta kvalitet, styrka och renhet. Varenda produkt i våra affärer lever upp till strikta standarder för dessa tre faktorer. Nedan kan du läsa mer om hur kvalitetsstandarderna för Life Extension® och Quicksilver Scientific®.    • Kvalitet:Life Extension® har tilldelats GMP-registrering (Good Manufacturing Practice) från NSF International – en oberoende organisation som tillhandahåller produkttillverknings- och teststandarder för folkhälsa och miljö.

    • Renhet:Produkterna görs med de bästa råmaterialen så att vi kan förse dig med de bästa näringstillskotten, vitaminerna, mineralerna och liposomerna. Alla råmaterial behandlas noggrant för att behålla den kemiska komplexiteten.

  • Styrka: Kosttillskottens ingredienser i produkterna väljs aldrig baserat på kostnad. Ingredienserna och doseringarna motsvarar de bästa resultaten som uppnåtts i vetenskapliga studier för maximal effektivitet. Detta innebär att du alltid får ut bästa möjliga näringsstyrka för dina pengar.


    • Kvalitet: Quicksilver Scientific® har utvecklat ett unikt, farmaceutiskt leveranssystem kallat The Quicksilver Delivery Systems. Näringsämnen är inkapslade i enkelskiktade sfärer, gjorda av de bästa råmaterialen. Dessa sfärer är så små att de kan ta sig igenom blodhjärnbarriären, näringsämnena levereras direkt i cellerna och förbättrar cirkulationen av näringsämnen i det lymfatiska systemet för bättre tillgänglighet av de aktiva ingredienserna i kroppen.

    • Renhet:Quicksilver Scientific® använder endast de bästa ingredienserna. Dessutom är liposomsfärerna rika på fosfatidyl som gör dem mindre, tätare fördelade och mer stabila än andra konventionella liposomformer. Detta möjliggör ett konstant flöde av de bästa möjliga näringsämnena genom ett svårsmält område, utan att skada näringsämnena.

  • Styrka: De flesta konventionella liposomprodukter innehåller partiklar i storlekarna 200-600 nm. Detta resulterar i att de absorberar dåligt. Liposomsfärer från Quicksilver Scientific® är 50-100 nm stora, vilket är samma storleksintervall som läkemedelsföretagen levererar sina näringsämnen i. Tillförsel av liposom garanterar optimal tillgänglighet av de viktigaste näringsämnena som är fem till tio gånger högre än den konventionella absorberingen av vitaminer.

Vår kundtjänst är redo att hjälpa dig

Om du har frågor om våra mer än 500 kosttillskott, leverans eller om vårt MyRewards-program och mer, är vår kundtjänst tillgänglig för att hjälpa dig. Om du är ny kund, kan våra kundtjänstmedarbetare också hjälpa dig att hitta de kosttillskott som passar precis dina behov.

Våra kundtjänstmedarbetare talar följande språk: Engelska, tyska, franska, italienska, spanska, danska, nederländska och polska. Du kan ringa vår kundtjänst gratis från många länder.


Shipment_logos

Vår beställningstjänst

Vi använder DHL och UPS som våra betrodda leverantörer och självklart levererar vi till Sverige. Du kan handla på vår sida på följande europeiska språk: Engelska, tyska, franska, italienska och spanska.

Snabb leveransAlla beställningar som görs vardagar före klockan 14 svensk tid, levereras samma dag. Läs mer om våra leveransvillkor här.

Fasta avgifter Alla våra leveransavgifter är fasta för kunderna oavsett storleken eller vikten på din beställning.

Eftersom de flesta av våra produkter tillverkas i USA, ingår EU-tullavgifter i våra priser. På så sätt finns det inga dolda kostnader när du handlar hos oss. Du kan även få GRATIS leverans på alla beställningar över 39 € genom att skapa ett gratis konto och prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Gratis leverans – alltid

Kunder som har ett MyLEE Rewards-konto och prenumererar på vårt nyhetsbrev får GRATIS leverans på alla beställningar över 39 €. Kunder som har ett MyLEE Premier Access-konto och prenumererar på vårt nyhetsbrev får GRATIS leverans på alla beställningar.

anmäla dig till vårt nyhetsbrev


Återigen välkommen till Life Extension Europe och tack för att du besökte oss!

- Ditt Life Extension Europe-team

x
Ajax Loader

The product has been added to your cart

x

Item # In stock

Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0,00


Shopping Cart

Product

Cart Subtotal:

€ 0,00

View cart

« Continue shopping

Newsletter Subscribe
Thank you!
You have now successfully subscribed to our newsletter.